صفحه 1 : فرهنگی صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : خبر همدان صفحه 4 : شهرستان صفحه 5 : فرهنگی صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : ایران و جهان صفحه 8 : اقتصاد و بازار

۱۱
مرداد
۱۴۰۵

شماره
۶۲۲۵

امروز: ۱۱ (مرداد) ۱۴۰۵ ◀ ◀ Sunday 2026 (Aug) 02

عناوین صفحه

 مراسم «اربعین خون‌خواهی» در همدان از ساعت 17:30 هم‌زمان با اربعین حسینی با حضور عزاداران در امامزاده هادی(ع) آغاز می‌شود و تجمع به سمت فرعی باباطاهر، بلوار علویان، امامزاده عبدالله، خیابان باباطاهر و شاهزاده حسین حرکت می‌کند و میدان امام(ره) نیز محل تجمع نهایی این مراسم است. در میدان امام(ره) قرائت زیارت اربعین و برپایی موکب‌های پذیرایی از زائران و عزاداران از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده است؛ همچنین اجرای برنامه‌های فرهنگی توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز پیش‌بینی شده که جزئیات آن متعاقباً اعلام خواهد شد.
 سطح زیرکشت امسال گوجه‌فرنگی اسدآباد 346 هکتار بوده که بر اساس پیش‌بینی‌ها از این میزان سطح، افزون‌بر 24 هزار و 220 تُن محصول قابل برداشت خواهد بود. کارخانه رب اسدآباد تنها صنایع تبدیلی موجود حوزه کشاورزی این شهرستان است که این کارخانه، آغاز مجدد فعالیت خود را در سال‌جاری فعلا اعلام نکرده است.
 استقبال از نخستین پرواز اربعین مطلوب بوده و فروش بلیت پروازهای بعدی همچنان ادامه دارد. امسال سه پرواز ویژه اربعین در مسیر همدان-نجف و به عکس برای زائران پیش‌بینی شده که نخستین پرواز در هفتم مرداد انجام و دو پرواز دیگر نیز در روزهای 12 و 15مرداد برقرار می‌شود.
 فرامرز روستایی مدیرکل پست استان همدان از توزیع 27 هزار و 202 گذرنامه از ابتدای سال‌جاری تاکنون خبر داد و گفت: بیش از 19 هزار مورد از این تعداد گذرنامه زیارتی بوده و با تمهیدات اندیشیده شده، پیش‌بینی می‌شود تا پایان ماه صفر شمار گذرنامه‌های صادر شده به حدود 34 هزار فقره برسد.
 عشرت رکنی معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان همدان از پیش‌بینی اعزام 750 مددجوی زیرپوشش این نهاد به کربلای معلی در ایام اربعین حسینی خبر داد و گفت: هم‌زمان با اجرای پویش شوق زیارت، خیّران می‌توانند با مشارکت در این طرح، زمینه اعزام خانواده‌های نیازمند به زیارت عتبات عالیات را فراهم کنند. به هر مددجوی اعزامی مبلغ چهار میلیون و 500 هزار تومان به صورت کمک‌هزینه نقدی پرداخت می‌شود. همچنین برای تأمین هزینه‌های سفر، تسهیلاتی از 10 تا 30 میلیون تومان متناسب با شرایط متقاضیان در نظر گرفته شده است تا امکان حضور آنان در مراسم اربعین فراهم شود.
 مشارکت‌های مردمی بهزیستی همدان 60 درصد نسبت به پارسال رشد داشته است. 90 میلیارد ریال مشارکت‌های مردمی به صورت نقدی، غیرنقدی و خدماتی از سوی ادارات در مراکز دولتی، مؤسسات خیریه و خدماتی بهزیستی استان در سه ماه امسال جمع‌آوری شده است.
 شعب تعزیرات حکومتی استان همدان به 4 هزار و 826 پرونده تخلفاتی رسیدگی و متخلفان به 533 میلیارد و 386 میلیون ریال جریمه محکوم شدند. از این تعداد پرونده‌ رسیدگی شده، 4 هزار و 198 پرونده تخلفات صنفی با موضوع کالا و خدمات، 506 پرونده با موضوع قاچاق کالا و ارز و 122 پرونده با موضوع بهداشت است. در اجرای احکام علاوه بر بازگرداندن 23 میلیارد و 379 میلیون ریال حق شاکیان، 3 هزار و 156 پرونده با وصول جریمه به مبلغ 436 میلیارد و 421 میلیون ریال در حق دولت مختومه شدند.
 سیدحسین خوانساری مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان همدان از خدمت‌رسانی 930 خادمیار رضوی در 11 موکب استان همدان به زائران خبر داد. این موکب‌ها در شهرهای همدان، ملایر، بهار، نهاوند، کبودراهنگ، اسدآباد و رزن مستقر شده‌اند.
 بیمه مرکزی اعلام‌کرد که در ادامه روند رسیدگی و جبران خسارت خودروهای آسیب‌دیده جنگ تحمیلی سوم، خسارت 1436 پرونده به ارزش 4416 میلیارد ریال به مالکان خودروهای آسیب‌دیده پرداخت شد.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی: سوال: ده تقسیم بر دو؟ 5 جواب به فارسی وارد شود
ديدگاه: